| HU | EN |
|

Hogyan és HOL tudom KIPRÓBÁLNI


ússz a vízben mint egy delfin


Repülj a víz felett, vagy ússz a vízben mint egy delfin!

A Flyboard segítségével mindkettőt kipróbálhatod. Egy extrémnek tűnő vízi sport, mely abszolút gyorsan elsajátítható és közel sem olyan veszélyes, mint amilyennek elsőre látszik!

 

 

 

A nyári szezonban a Jóker tavon, strandon találsz bennünket, amit Soroksár, M0-ról az 51-es főút 16 km -kő után találsz.

Budapesttől alig 15 perc alatt ki lehet érni, homokos part, játszótér gyerekeknek, kultúrált zuhanyozási lehetőség, öltozők és büfé is van, így akár egész napos programot is szervezhetsz a családnak.

 

 

A Flyboardoztatásban csapatunknak már jelentős tapasztalata van. Eddig több százan kipróbálták 14-60 éves korig, és mindenkinek sikerült kiemelkednie és lebegnie a víz felett 10 percen belül, bármiféle előképzettség nélkül. Nézd meg a videók menüpont alatt a kezdőket. 

 

Bátran állítjuk, hogy mindenki képes alap szinten használni, és pár perc alatt kiemelkedni a vízből. Erre pénz visszafizetési GARANCIÁT is vállalunk.

 

Ajándékozz Ajándékkártyát és oszd meg másokkal az élmény lehetőségét:

Flyboard ajándékkártyák személyesen megvásárolhatók irodánkban

a 1163 Budapest, Cziráki út 26-32. nyugati szárny 48-as iroda (munkaidőben, hétköznap délelőtt 9 óra és 16 óra közt, pénteken 15 óráig), csak készpénzes fizetésre van lehetőség, 

vagy postai utánvéttel tudjuk kiküldeni (ennek költsége kb. 2500,-Ft), vagy előre utalás esetén ajánlott levélben kiküldjük a megadott címre. 

 

Flyboardozás árak

5 perc tandem oktatóval (súlyhatár: 55 kg) 6 000 Ft
10 perc Flyboardozás 15 000 Ft
15 perc Flyboardozás 21 000 Ft
20 perc Flyboardozás 28 000 Ft

 

2018 nyarán, egész a szezon végéig flyboard kipróbálási lehetőség Budapest közelében. 

 

Ne aggódj,  nem hideg a víz NEOPRÉN ruhában, melyet mi biztosítunk neked. 

 

Érdeklődj email-ben, foglalj időpontot, online, ha Flyboardozni szeretnél!

Légy Te is az elsők között, aki átéli ezt az egyedi és felejthetetlen élményt!

 

 

Gyere hozzánk dolgozni :) Flyboardoztatáshoz keresünk fiatal, vizisportot kedvelő jelentkezőt  a nyári szezonra. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@flyboard.hu emailben. Írj magadról, ismerjük meg egymást, segítünk a betanulásban ! Amit tudnod kell az az úszás :) Várunk szeretettel,

 

Partnerünk: 

 

FlyBoard - Scream Adventure Team