| HU | EN |
|

Rólunk


Scream Advanture Team


Gyere hozzánk dolgozni :) Flyboardoztatáshoz keresünk fiatal, vizisportot kedvelő jelentkezőt  a nyári szezonra. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@flyboard.hu emailben. Írj magadról, ismerjük meg egymást, segítünk a betanulásban ! Amit tudnod kell az az úszás :) Várunk szeretettel,

A Scream Adventure Team, azaz a sikoly csapat, garantálja, hogy a nevében hordozott sikolyt előhozza Belőled, naponta akár többször is.

 

Csapatunk azoknak ad mozgalmas nyaralást, felejthetetlen élményt, akik szeretik a pörgősebb időtöltést. Célunk, hogy a résztvevők úgy térjenek haza egy-egy túráról, hogy élményekben, kép-, és videó anyagban gazdag beszámolót tarthassanak barátaiknak, életük legpörgősebb eseményeiről. Az utóbbiakat el is készítjük Nektek, ugyanis olyan élményekben gazdagodnak a résztvevők, amiket elég nehéz elmesélni (pl.: "képzeld, repültem 10 méter magasan a víz felett egy deszkával, vagy vízen tudok járni :-)" … hihető??)

 

A flyboardot már egy 12 éves gyerek is tudja használni 5 perc után. Garantáljuk, hogy aki részt vesz a túrán, az megtanul flyboardozni és wakeboardozni, raftingolni, stb.

 

Ajándékozz Ajándékkártyát és oszd meg másokkal az élmény lehetőségét:

Flyboard ajándékkártyák személyesen megvásárolhatók irodánkban a 1163 Budapest, Cziráki út 26-32. nyugati szárny 48-as iroda (munkaidőben, hétköznap délelőtt 9 óra és 16 óra közt, pénteken 15 óráig), csak készpénzes fizetésre van lehetőség, 

 

vagy postai utánvéttel tudjuk kiküldeni (ennek költsége kb. 2500,-Ft), vagy előre utalás esetén ajánlott levélben kiküldjük a megadott címre. 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, egyeztessünk időpontot és már indulhat is a hihetetlen élmény, mely csak arra vár, hogy átéld életed legtovább tartó és legizgalmasabb élményét, amire később büszkén mondhatod: ÉÉÉN megcsináltam!!!!

 

Vár Téged: a Scream Adventure Team csapata!

 

FlyBoard - Scream Adventure Team